slide03.png

Bent u jong of juist iets ouder? Heeft u last van een sportblessure of bent u door uw rug gegaan. De fysiotherapeut kan u helpen.  Jaarlijks brengen miljoenen mensen een bezoek aan de fysiotherapeut. Ze hebben pijn of worden beperkt  tijdens het dagelijks bewegen. Wat de reden ook is waardoor u belemmerd wordt in uw activiteiten, de fysiotherapeuten van fysiotherapie Streefkerk gaan op zoek naar de oorzaak en stellen een op maat gemaakt behandelplan op zodat u uw persoonlijke doelen kunt bereiken

Bij een eerste consult vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door in gesprek te gaan en u te onderzoeken.  Op basis van uw beperkingen en doelen wordt er een behandelplan opgesteld. Natuurlijk werken wij volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en richtlijnen, maar uiteindelijk is iedere behandeling maatwerk. Het draait tenslotte om u!

Revalidatie na een operatie of ziekenhuisopname

Na een operatie aan uw heup, knie, schouder of andere klacht aan het bewegingsapparaat is een revalidatietraject zeer belangrijk. Maar ook na ziekte of andere operaties kan de fysiotherapeut uw weer helpen om zo snel mogelijk fit te worden.  Door de juiste begeleiding van onze fysiotherapeuten zult u merken dat u sneller hersteld en in staat bent om weer zelfstandig te kunnen bewegen.